مواد لازم:

شیر: 1/5 پیمانه

خامه صبحانه: 150 گرم

پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری

شکر: 150 گرم

پوره توت فرنگی: 1 پیمانه

 

طرز تهیه:

شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم.

پودر ژلاتین را با کمی آب سرد روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا بن ماری شود سپس ابتدا به آن شیر و کمی بعد شکر سفید را اضافه کنید و با همزن دستی روی گاز بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط و غلیظ شوند .

توجه داشته باشید که مواد نباید به مرحله جوش برسند.

بعد از برداشتن از روی شعله پوره توت فرنگی را اضافه کنید.

مواد را داخل قالب ریخته و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

نکته: برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب شما میتوانید از قالب های چدن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *