مواد لازم:
شیر: 1/5 پیمانه
خامه صبحانه: 150 گرم
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری
شکر: 150 گرم
پوره توت فرنگی: 1 پیمانه
طرز تهیه:
شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم.
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا بن ماری شود سپس ابتدا به آن شیر و کمی بعد شکر سفید را اضافه کنید و با همزن دستی روی گاز بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط و غلیظ شوند .
توجه داشته باشید که مواد نباید به مرحله جوش برسند.
بعد از برداشتن از روی شعله پوره توت فرنگی را اضافه کنید.
مواد را داخل قالب ریخته و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نکته: برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب شما میتوانید از قالب های چدن استفاده کنید.