مواد لازم:

آرد برنج: 1 کیلو

شیر: 4/5 لیتر

شکر: 6 پیمانه

کره حیوانی: 40 گرم

پودر هل و گلاب: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

فقط کافیه که آرد برنج و شیر و شکر را روی حرارت بگذارید و مرتب با همزن هم بزنید که آرد گوله نشود.

وقتی به غلظت مناسب رسید ، کره و گلاب و پودر هل را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه هم بزنید.

شما میتوانید در نهایت آن را با استنسیل سوییت کیک تزیینش کنید.

نکته: این دستور فرنی برای 35 کاپ 7/5 سانتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *