مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

کره: 150 گرم

شکر: 180گرم

آرد: 2 پیمانه

خامه صبحانه: 150 گرم

بکینگ پودر: یک ساشه

وانیل خالص: 1/4 قاشق چایخوری

توت فرنگی تازه: 1/5 پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را به مدت 5 دقیقه با دور تند بزنید سپس دانه دانه تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید و بعد از هر کدام دو دقیقه بزنید.

یک قاشق از آرد را روی توت فرنگی بریزید و آغشته کنید.

آرد و خامه را یک در میان تا سه مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

نهایتا توت فرنگی ها را اضافه کنید و حدود 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

نکته: قالب لوف 30سانتی یا کمربندی 18-20 سانتی برای پخت این کیک مناسب هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *