مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 2 پیمانه استاندارد سر خالی

شکر: 3/4 پیمانه

شیر و روغن مایع: 2/3 پیمانه

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

پودر کاکائو: 3 قاشق سوپخوری

کپسول کاپ کیک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

اول تخم مرغ و وانیل را آنقدر بزنید تا کف کند بعد شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید و با شکر مخلوط کنید و کم کم و یک در میان با روغن مایع به تخم مرغ ها اضافه کنید.

آن را به مدت یک ربع در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

برای تزیین آن هم میتوانید از کرمی ویت یا خامه ساده یا خامه شکلاتی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *