مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
کره: 150 گرم
شکر: 180گرم
آرد: 2 پیمانه
خامه صبحانه: 150 گرم
بکینگ پودر: یک ساشه
وانیل خالص: 1/4 قاشق چایخوری
توت فرنگی تازه: 1/5 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر را به مدت 5 دقیقه با دور تند بزنید سپس دانه دانه تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید و بعد از هر کدام دو دقیقه بزنید.
یک قاشق از آرد را روی توت فرنگی بریزید و آغشته کنید.
آرد و خامه را یک در میان تا سه مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
نهایتا توت فرنگی ها را اضافه کنید و حدود 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.
نکته: قالب لوف 30سانتی یا کمربندی 18-20 سانتی برای پخت این کیک مناسب هستند.