مواد اولیه:

زرده تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 250 گرم

پودر قند: 125 گرم

کره: 120 گرم

وانیل: 1/8 قاشق چایخوری

زعفران خیلی غلیظ: 1 قاشق سوپخوری

کاتلا پسته برای فیلینگ

 

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند و کره را آنقدر بزنید تا پوک شوند سپس زرده تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کرده و 5 دقیقه با دورگیری بزنید بعد آرد و در نهایت زعفران را اضافه کنید.

در حدی که به دست نچسبد ورز دهید و آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنه.

بعد از قالب زدن یک ربع اجازه بدین تا داخل فر با دمای 180 درجه بپزه.

یک ساعت قبل از سرو آن را از یخچال بیرون بیاورید و فیلینگ پسته بزنید.

نکته: حتما این شیرینی را به خاطر این که کره دارد در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *