مواد لازم:

آرد سه صفر: 4 لیوان

ماست سنتی بدون نمک: 1 لیوان

روغن جامد حیوانی: 1 لیوان

 

طرز تهیه:

خکیر را با ترکیب این 3 ماده درست کنید و ورز دهید تا زمانی که به دست نچسبه.

نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید و سپس برای مواد میانی از مخلوط پودر گردو ، دارچین ، پودر قند و پودر هل فراوان استفاده کنید.

آن را داخل روغن غوطه ور سرخ کنید و حتما زمان سرو روی آن پودر قند بپاشید.

نکته اول: حتما توجه داشته باشید که شیرینی را بدون پودر قند داخل یخچال بگذارید که پودر قند روی آن حالت سنگکی نشود.

نکته دوم: مواد لازم بر مبنای لیوان دسته دار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *