مواد لازم:
آرد سه صفر: 4 لیوان
ماست سنتی بدون نمک: 1 لیوان
روغن جامد حیوانی: 1 لیوان
طرز تهیه:
خکیر را با ترکیب این 3 ماده درست کنید و ورز دهید تا زمانی که به دست نچسبه.
نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید و سپس برای مواد میانی از مخلوط پودر گردو ، دارچین ، پودر قند و پودر هل فراوان استفاده کنید.
آن را داخل روغن غوطه ور سرخ کنید و حتما زمان سرو روی آن پودر قند بپاشید.
نکته اول: حتما توجه داشته باشید که شیرینی را بدون پودر قند داخل یخچال بگذارید که پودر قند روی آن حالت سنگکی نشود.
نکته دوم: مواد لازم بر مبنای لیوان دسته دار است.